logo-power-yoga-mindfulness-center

logo-power-yoga-mindfulness-center

Astrid Janssen

Astrid Janssen

Ik ben Astrid Janssen en geef sinds het afronden van de cursus Power Yoga nu yogales (Vinyasa) bij Poyomicenter. Tien jaar geleden ben ik voor de eerste keer in aanraking gekomen met yoga, destijds heeft het me geholpen om te revalideren na diverse heupoperaties. Hier heb ik geleerd hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren en ook op zoek te gaan naar waar blokkades zitten, om deze te kunnen overkomen. Een mooie bijkomstigheid is dat ik ging merken dat het ook goed was voor mijn geest en gemoedstoestand. Die link tussen lichaam en geest vind ik ontzettend mooi en wil ik graag uitdragen in de yogalessen die ik geef.

De volgende opleiding die op de planning staat is Yin Yoga.

 

 

Catootje de Bie

 Afstudeerfoto
Ik ben Catootje de Bie en ik geef Poweryoga en Easy Vinyasa yoga. Yoga is voor mij een manier om bewust met de grenzen en mogelijkheden van mijn lichaam bezig te zijn en tegelijk de focus naar binnen te verleggen, hier rust te vinden en liefde voor mezelf en anderen uit te stralen.

Ik heb de Poweryoga-opleiding gedaan bij Tonnie Goes in Montfoort en het voelde vanaf het begin meteen goed en vertrouwd. Deze vorm van yoga sprak mij aan doordat het kracht, lenigheid en focus van je vraagt, alles wat ik miste in andere sporten nadat ik gestopt ben met turnen. Het turnen mis ik nog steeds, maar gelukkig kan ik mijn passie voor het turnen uiten in het lesgeven aan groepen van peuter tot middelbare schooljeugd, op recreatief en wedstrijdniveau.

Ook heb ik de opleiding 'the ground control Pilates mat' level 1 bij Debby Jenner gedaan. Ik ga me hier in de toekomst verder in verdiepen om ook hierin uitdagend les te kunnen geven.

In januari start ik met de opleiding zwangerschapsyoga bij Samsara en medio maart zal ik beginnen met lesgeven. Tijdens mijn zwangerschap en bevalling heb ik ervaren hoe yoga je lichamelijk en geestelijk kan ondersteunen. Dit wil ik graag overdragen aan anderen die goed voor zichzelf en hun ongeboren kindje willen zorgen.

Loes Bossink

Loes Bossink

Ik ben Loes Bossink, moeder van twee fantastische meiden in de leeftijd van 22 en 19 jaar, woonachtig in Genderen.
Sinds anderhalf jaar geef ik Power Yoga-lessen en sinds kort mag ik mij ook Yin Yoga-docente noemen.
Met heel veel plezier neem ik tijdens afwezigheid van anderen lessen over in de prachtige ruimte van het Poyomicenter.
De sfeer is goed, met name omdat het genieten is met de groep mensen met wie ik werk en met de fijne deelnemers van de yogalessen.
 

 

 

 

 

Nicky Groothuis

Nicky van Delft

Ik ben Nicky Groothuis en ik woon met mijn gezin in Waalwijk. Vanaf begin 2016 geef ik les bij het Power Yoga Mindfulnesscenter. Ik ben eerst begonnen met de Piloxing en Piloxing Barre-opleiding.

Al snel volgde ik de opleiding Power Yoga- en Pilatesdocent en nu geef ik met onwijs veel plezier les bij Leonie in de yogastudio. Je kunt er echt helemaal voor gaan tijdens de Piloxinglessen. Heerlijk al je gedachten eruit sporten en zweten met de up-tempo muziek die erbij hoort. En in de Hotruimte zijn de lessen zo ontspannend en verwarmend voor je spieren dat het echt als een cadeautje voor je lichaam voelt. Wie wil dat nou niet? Dus hopelijk zie ik jou snel bij ons in de yogastudio voor een les die bij jou past!

 

 

 

Victorine Aarts

Victorine AartsMijn naam is Victorine Aarts, bekend als Vic! Ik ben erkend gewichtsconsulente en bikini fitness atlete van de NBFF/IFBB. Fitness en gezonde voeding is mijn passie! De afgelopen 2 jaar heb ik diverse cliënten met eenieder een ander doel mogen begeleiden; afvallen, aankomen, een strakker fysiek, meer structuur in het huidige voedingspatroon etc. Dit alles zonder dieet, maar middels een blijvende oplossing. Laat mij je helpen en kom eens op maandagavond of zaterdagochtend eens bij Power Yoga Mindfulness Center Waalwijk binnengelopen. Onder het genot van een heerlijke mok thee, koffie of glaasje water gaan we geheel vrijblijvend met elkaar in gesprek over wat jouw persoonlijke doel is, waar je tegenaan loopt en hoe ik je daarbij zou kunnen helpen. Vrijblijvend? YEP, op maandagavond en zaterdagochtend ben ik, tijdens het inloopspreekuur, geheel vrijblijvend tot eenieder zijn of haar beschikking. Tijdens dit inloopspreekuur kun je voor de volgende zaken bij mij terecht:

  • Oriënterend gesprek; probleemanalyse
  • Vetmeting
  • Gewichtsweging
  • Algemeen voedingsadvies
  • Huidig voedingspatroon voorzien van tips/tricks
  • Bewegingsadvies

 

Volg ons hier:

FacebookLinkedin