logo-power-yoga-mindfulness-center

logo-power-yoga-mindfulness-center

Tanja Klijn

foto tanjaIk ben Tanja Klijn. Ik ben (nog net) een “sixties girl” en woon met Stefan en onze 3 jongens (op dit moment 1 basisschool en 2 middelbare school) en kat Dropje (nu weer alleen maar als het aan ons ligt snel weer met 1 of 2 kattenmaatjes erbij) in Waalwijk. Na jarenlang in het bedrijfsleven werkzaam te zijn geweest en een eigen PR & Communicatie bureau voor fashion & lifestyle te hebben gehad, vormen yoga en Pilates sinds enkele jaren mijn beroepsmatige tijdsbesteding. Hoewel je beter kunt zeggen dat ik van mijn hobby en passie mijn beroep heb kunnen maken. In eerste instant ben ik gevallen voor het fysieke van Power Yoga in combinatie met de focus op ademhaling. Pilates vormde daar al snel een logische aanvulling op. Ik hou van de verbinding van het lichaam (in lenigheid en kracht) met de adem zoals in deze beide vormen van beweging het geval is. Het geeft mij focus en rust. Met als fijne bijkomstigheid dat ik al jaren geen last van mijn rugklachten heb. Hoewel ik dacht dat Yin yoga echt niet voor mij weggelegd was, kwam ik er - na het volgen van enkele lessen bij Leonie - achter dat het wel degelijk iets voor mij is. Sterker nog; voor mij werd overduidelijk dat Yin en Yang echt niet zonder elkaar kunnen. Ik ben geen “die hard” yogi met lifestyle strikt volgens de 8 yoga Sutra’s. Ik probeer zoveel mogelijk in balans te blijven (zonder dat ik alles in mijn leven op een weegschaaltje leg want dan zou daarin de balans weer zoek zijn). Ook dat heeft met bewust leven, in het moment zijn en genieten te maken. Ik ben pro vitaliteit en ben er van overtuigd dat bewegen (en met name op een manier zoals bij Power Yoga Mindfulness Center) een van de key factors is om happy & healthy te zijn en (lang) te blijven. Daarom zou, als het aan mij ligt, iedere 35+-er minimaal 1x in de week yoga en Pilates moeten doen aangevuld met een workout met HIIT effect. Wat dat betreft heb ik mijn plekje bij Power Yoga Mindfulness Center wel gevonden. Ik geef nu:

 • Hot Pilates yoga (hot Piyo)
 • Hot Pilates
 • LXR
 • Hot Yin yoga
 • Hot Easy Flow Yin Yang
 • Hot Power Core Flow / HIIT
 • En val regelmatig in als docent voor hot power yoga, easy power yoga en hot easy vinyasa yoga.

Namasté

  

Mirjam Vaarties

yoga fotoMijn naam is Mirjam Vaarties (500+ hrs yogadocent). Ik woon in Waalwijk met mijn man Dorus, onze 2 kinderen Janneke en Huib en 2 katten Beer en Beau en hond Bliss.
Ik ben aan yoga begonnen toen ik zelf helemaal vastliep. Een flinke burn-out zorgde ervoor dat ik helemaal stil werd gezet en dat alles wat ik normaal deed helemaal niet meer ging. In het begin van de yogalessen heb ik zoveel weerstand gevoeld. (later hoorde ik dat weerstand groei is) Mijn hoofd was constant in protest, maar ik had mezelf voorgenomen om minimaal één maand 2x per week naar de yoga te gaan. Na 3 weken werd het rustiger in mijn hoofd en kon ik me op sommige momenten overgeven. Ik voelde een ‘flow’ nadat ik een yogales had gevolgd die naar een paar dagen weer verdween, maar dan volgde ik weer een les zodat ik in de flow bleef. Dit werkte verslavend. Ik leerde te ontspannen, een makkelijk woordje maar ik wist niet wat het was, dieper adem te halen en mijn adem te volgen zodat ik in het hier en nu kwam. Begon mijn lichaam weer te voelen en signalen op te pikken. Naar mijn intuïtie en gevoel luisteren bracht me weer bij mezelf. Dit is wat ik graag wil doorgeven aan andere mensen. Leren om weer naar jezelf, je eigen lijf te luisteren en je niet te laten leiden door de drukke en chaotische buitenwereld. Mindfull naar jezelf kijken en leven vanuit je innerlijke kracht.


Opleidingen die ik bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam gevolgd heb;

 • Vinyasa teachertraining
 • Yin teachertraining
 • Kundalini advanced study
 • Core Yoga advanced study

Verder volg ik regelmatig workshops en trainingen omdat ik graag wil blijven leren en groeien. Mijn inspirators zijn: Johan Noorloos, Yogi Bhajan en Shiva Rea.

 

Hilal Altin

Hilal AltinIk heet Hilal Altin. Al meer dan 10 jaar beoefen ik yoga en Pilates. Ik geef verschillende soorten yoga en Pilates. Zelf houd ik meer van de zachtere vormen van yoga zoals yin yoga, restorative yoga, yoga nidra en mindfulness yoga. Mijn kracht haal ik naast de yoga uit Pilates, waardoor ik vind dat het een goede combi is met yoga.

Ik zoek verdieping in het leven door te onderzoeken wie ik in essentie ben. Yoga past daarom heel erg goed bij mijn zoektocht naar de bewustwording.

Voor Pilates heb ik de opleiding voor pilatesdocent 1 en 2 en Pilates Peri Partum (zwangerschapspilates) behaald. Bij Yogacentrum Tilburg heb ik mijn diploma voor yogadocent behaald. Als aanvulling op yoga heb ik Reiki 1 en 2, yoga nidra en de klankschaal meditatie opleiding gedaan. Ondertussen ben ik bezig met de opleiding voor yin yoga, zwangerschapsyoga en in de toekomst voor restorative yoga.

Zo zie je maar dat het nooit ophoudt om jezelf te ontwikkelen. Ik zie jullie graag bij mijn lessen bij de POYOMI center!

Knowing others is intelligence, knowing yourself is true wisdom
Lao Tsu

 

 

Astrid Janssen

Astrid JanssenIk ben Astrid Janssen en geef sinds het afronden van de cursus Power Yoga nu yogales (Vinyasa) bij Poyomicenter.

Tien jaar geleden ben ik voor de eerste keer in aanraking gekomen met yoga, destijds heeft het me geholpen om te revalideren na diverse heupoperaties. Hier heb ik geleerd hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren en ook op zoek te gaan naar waar blokkades zitten, om deze te kunnen overkomen.

Een mooie bijkomstigheid is dat ik ging merken dat het ook goed was voor mijn geest en gemoedstoestand. Die link tussen lichaam en geest vind ik ontzettend mooi en wil ik graag uitdragen in de yogalessen die ik geef.

De volgende opleiding die op de planning staat is Yin Yoga.

 

 

 

Catootje de Bie

AfstudeerfotoIk ben Catootje de Bie en ik geef Poweryoga en Easy Vinyasa yoga. Yoga is voor mij een manier om bewust met de grenzen en mogelijkheden van mijn lichaam bezig te zijn en tegelijk de focus naar binnen te verleggen, hier rust te vinden en liefde voor mezelf en anderen uit te stralen.

In 2015 heb ik de Poweryoga-opleiding afgerond bij Tonnie Goes in Montfoort en het voelde vanaf het begin meteen goed en vertrouwd. Deze vorm van yoga sprak mij aan doordat het kracht, lenigheid en focus van je vraagt, alles wat ik miste in andere sporten nadat ik gestopt ben met turnen. Het turnen mis ik nog steeds, maar gelukkig kan ik mijn passie voor het turnen uiten in het lesgeven aan groepen van peuter tot middelbare schooljeugd, op recreatief en wedstrijdniveau.

Ook heb ik in 2015 de opleiding 'the ground control Pilates mat' level 1 bij Debby Jenner afgrond. Ik ga me hier in de toekomst verder in verdiepen om ook hierin uitdagend les te kunnen geven.

In 2017 heb ik de opleiding zwangerschapsyoga bij Samsara in Schiedam afgerond en ben tijdens deze opleiding gestart met het geven van zwangerschapsyoga om de theorie in de praktijk te kunnen brengen. Tijdens mijn zwangerschap en bevalling heb ik ervaren hoe yoga je lichamelijk en geestelijk kan ondersteunen. Dit wil ik graag overdragen aan anderen, naast het goed voor jezelf en je ongeboren kindje zorgen. 

Nicky Groothuis

Nicky van DelftIk ben Nicky Groothuis en ik woon met mijn gezin in Waalwijk. Vanaf begin 2016 geef ik les bij het Power Yoga Mindfulnesscenter. Ik ben eerst begonnen met de Piloxing en Piloxing Barre-opleiding.

Al snel volgde ik de opleiding Power Yoga- en Pilatesdocent en nu geef ik met onwijs veel plezier les bij Leonie in de yogastudio. Je kunt er echt helemaal voor gaan tijdens de Piloxinglessen. Heerlijk al je gedachten eruit sporten en zweten met de up-tempo muziek die erbij hoort. En in de Hotruimte zijn de lessen zo ontspannend en verwarmend voor je spieren dat het echt als een cadeautje voor je lichaam voelt. Wie wil dat nou niet?

Dus hopelijk zie ik jou snel bij ons in de yogastudio voor een les die bij jou past!

 

 

  

Toon van Liempt

toon van liemptGoedendag mijn Naam is Toon van Liempt.

Sommigen van jullie zullen me herkennen van de kickboksles op vrijdag avond. Ik mag Ronald versterken bij zijn leuke kickboks lessen.

Zelf ben ik 6 jaar erg fanatiek in de sport en heb 1 wedstrijd gedraaid. Ook heb ik bij verschillende sportscholen ervaring op mogen doen. Waaronder Team Holzken uit Helmond. 2017 ben ik vooral bezig geweest met mij in het les geven te verdiepen. ik heb nu een eigen sportschooltje. En probeer een eigen concept te bouwen. Waarbij de mensen op een leuke en veilige manier met kickboksen bezig kunnen zijn. En de taboe van het klappen krijgen te doorbreken en de sport in een beter daglicht te zetten . Dat lukt me inmiddels aardig. En ook bij Poyomi krijg ik steeds meer mensen enthousiast om met de kickboks les mee te doen. Een goede zaak dus. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keertje meedoen! Vrijdag 19:00 Dan laat ik je zien hoe leuk Kickboksen kan zijn.

Groeten en graag tot ziens Toon van Liempt

 

Volg ons hier:

FacebookLinkedin