logo-power-yoga-mindfulness-center

logo-power-yoga-mindfulness-center

Hilal Altin

Hilal AltinIk heet Hilal Altin. Al meer dan 10 jaar beoefen ik yoga en Pilates. Ik geef verschillende soorten yoga en Pilates. Zelf houd ik meer van de zachtere vormen van yoga zoals yin yoga, restorative yoga, yoga nidra en mindfulness yoga. Mijn kracht haal ik naast de yoga uit Pilates, waardoor ik vind dat het een goede combi is met yoga.

Ik zoek verdieping in het leven door te onderzoeken wie ik in essentie ben. Yoga past daarom heel erg goed bij mijn zoektocht naar de bewustwording.

Voor Pilates heb ik de opleiding voor pilatesdocent 1 en 2 en Pilates Peri Partum (zwangerschapspilates) behaald. Bij Yogacentrum Tilburg heb ik mijn diploma voor yogadocent behaald. Als aanvulling op yoga heb ik Reiki 1 en 2, yoga nidra en de klankschaal meditatie opleiding gedaan. Ondertussen ben ik bezig met de opleiding voor yin yoga, zwangerschapsyoga en in de toekomst voor restorative yoga.

Zo zie je maar dat het nooit ophoudt om jezelf te ontwikkelen. Ik zie jullie graag bij mijn lessen bij de POYOMI center!

Knowing others is intelligence, knowing yourself is true wisdom
Lao Tsu

 

 

Astrid Janssen

Astrid JanssenIk ben Astrid Janssen en geef sinds het afronden van de cursus Power Yoga nu yogales (Vinyasa) bij Poyomicenter.

Tien jaar geleden ben ik voor de eerste keer in aanraking gekomen met yoga, destijds heeft het me geholpen om te revalideren na diverse heupoperaties. Hier heb ik geleerd hoe belangrijk het is om naar je lichaam te luisteren en ook op zoek te gaan naar waar blokkades zitten, om deze te kunnen overkomen.

Een mooie bijkomstigheid is dat ik ging merken dat het ook goed was voor mijn geest en gemoedstoestand. Die link tussen lichaam en geest vind ik ontzettend mooi en wil ik graag uitdragen in de yogalessen die ik geef.

De volgende opleiding die op de planning staat is Yin Yoga.

 

 

 

Catootje de Bie

AfstudeerfotoIk ben Catootje de Bie en ik geef Poweryoga en Easy Vinyasa yoga. Yoga is voor mij een manier om bewust met de grenzen en mogelijkheden van mijn lichaam bezig te zijn en tegelijk de focus naar binnen te verleggen, hier rust te vinden en liefde voor mezelf en anderen uit te stralen.

In 2015 heb ik de Poweryoga-opleiding afgerond bij Tonnie Goes in Montfoort en het voelde vanaf het begin meteen goed en vertrouwd. Deze vorm van yoga sprak mij aan doordat het kracht, lenigheid en focus van je vraagt, alles wat ik miste in andere sporten nadat ik gestopt ben met turnen. Het turnen mis ik nog steeds, maar gelukkig kan ik mijn passie voor het turnen uiten in het lesgeven aan groepen van peuter tot middelbare schooljeugd, op recreatief en wedstrijdniveau.

Ook heb ik in 2015 de opleiding 'the ground control Pilates mat' level 1 bij Debby Jenner afgrond. Ik ga me hier in de toekomst verder in verdiepen om ook hierin uitdagend les te kunnen geven.

In 2017 heb ik de opleiding zwangerschapsyoga bij Samsara in Schiedam afgerond en ben tijdens deze opleiding gestart met het geven van zwangerschapsyoga om de theorie in de praktijk te kunnen brengen. Tijdens mijn zwangerschap en bevalling heb ik ervaren hoe yoga je lichamelijk en geestelijk kan ondersteunen. Dit wil ik graag overdragen aan anderen, naast het goed voor jezelf en je ongeboren kindje zorgen. 

Nicky Groothuis

Nicky van DelftIk ben Nicky Groothuis en ik woon met mijn gezin in Waalwijk. Vanaf begin 2016 geef ik les bij het Power Yoga Mindfulnesscenter. Ik ben eerst begonnen met de Piloxing en Piloxing Barre-opleiding.

Al snel volgde ik de opleiding Power Yoga- en Pilatesdocent en nu geef ik met onwijs veel plezier les bij Leonie in de yogastudio. Je kunt er echt helemaal voor gaan tijdens de Piloxinglessen. Heerlijk al je gedachten eruit sporten en zweten met de up-tempo muziek die erbij hoort. En in de Hotruimte zijn de lessen zo ontspannend en verwarmend voor je spieren dat het echt als een cadeautje voor je lichaam voelt. Wie wil dat nou niet?

Dus hopelijk zie ik jou snel bij ons in de yogastudio voor een les die bij jou past!

 

 

 Victorine Aarts

Victorine AartsMijn naam is Victorine Aarts, bekend als Vic! Ik ben erkend gewichtsconsulente en bikini fitness atlete van de NBFF/IFBB. Fitness en gezonde voeding is mijn passie! De afgelopen 2 jaar heb ik diverse cliënten met eenieder een ander doel mogen begeleiden; afvallen, aankomen, een strakker fysiek, meer structuur in het huidige voedingspatroon etc. Dit alles zonder dieet, maar middels een blijvende oplossing. Laat mij je helpen en kom eens op maandagavond of zaterdagochtend eens bij Power Yoga Mindfulness Center Waalwijk binnengelopen. Onder het genot van een heerlijke mok thee, koffie of glaasje water gaan we geheel vrijblijvend met elkaar in gesprek over wat jouw persoonlijke doel is, waar je tegenaan loopt en hoe ik je daarbij zou kunnen helpen. Vrijblijvend? YEP, op maandagavond en zaterdagochtend ben ik, tijdens het inloopspreekuur, geheel vrijblijvend tot eenieder zijn of haar beschikking. Tijdens dit inloopspreekuur kun je voor de volgende zaken bij mij terecht:

  • Oriënterend gesprek; probleemanalyse
  • Vetmeting
  • Gewichtsweging
  • Algemeen voedingsadvies
  • Huidig voedingspatroon voorzien van tips/tricks
  • Bewegingsadvies

 

 

Toon van Liempt

toon van liemptGoedendag mijn Naam is Toon van Liempt.

Sommigen van jullie zullen me herkennen van de kickboksles op vrijdag avond. Ik mag Ronald versterken bij zijn leuke kickboks lessen.

Zelf ben ik 6 jaar erg fanatiek in de sport en heb 1 wedstrijd gedraaid. Ook heb ik bij verschillende sportscholen ervaring op mogen doen. Waaronder Team Holzken uit Helmond. 2017 ben ik vooral bezig geweest met mij in het les geven te verdiepen. ik heb nu een eigen sportschooltje. En probeer een eigen concept te bouwen. Waarbij de mensen op een leuke en veilige manier met kickboksen bezig kunnen zijn. En de taboe van het klappen krijgen te doorbreken en de sport in een beter daglicht te zetten . Dat lukt me inmiddels aardig. En ook bij Poyomi krijg ik steeds meer mensen enthousiast om met de kickboks les mee te doen. Een goede zaak dus. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keertje meedoen! Vrijdag 19:00 Dan laat ik je zien hoe leuk Kickboksen kan zijn.

Groeten en graag tot ziens Toon van Liempt

 

Volg ons hier:

FacebookLinkedin