logo-power-yoga-mindfulness-center

logo-power-yoga-mindfulness-center

Easy Vinyasa Yoga
Dit is een yogavorm die je in een dynamische flow doet komen. Geen tijd voor allerlei gedachten die door je hoofd razen, maar tijd voor jezelf. Door yoga merk je hoe je je voelt en hoe je lichaam reageert op de diverse aangeboden houdingen. In een flow voer je diverse oefeningen uit op je ademhaling. Het is een mooie yogavorm waarin je op een verantwoorde manier lichaam en geest met elkaar in contact brengt. Aan het einde van de les is er altijd een heerlijke eindontspanning.

Power Yoga
Dit is een actievere, dynamische vorm van yoga. Je lichaam wordt krachtiger en flexibeler. Het werkt zuiverend op je spieren en organen. Je leert in deze les ook een andere manier van ademen, waardoor er een natuurlijke bescherming van de onderrug en bekkenbodemspieren ontstaat. Bij deze vorm van yoga gaat het ook om de vloeiende bewegingen tussen de asana's door. Je voelt niet na, maar gaat door naar je volgende houding. Met deze vloeiende bewegingen bouw je kracht op voor je volgende asana. Aan het einde van de les merk je dat je hoofd leeg is en er verbinding is gemaakt tussen lichaam en geest. De les wordt afgesloten met een eindontspanning.

Ik doe de houdingen in alle lessen mee en zal je, waar nodig, begeleiden in een asana.

 Zwangerschapsyoga

In de zwangerschapsyoga werken we bewust aan de ademhaling en ontspanning. Door de ademhaling en de yogaoefeningen kom je meer in contact met je lichaam, je ontdekt de mogelijkheden en de beperkingen en hoe je hiermee om kunt gaan. Je zult merken dat jij je lijf beter leert kennen en jij jezelf er veiliger in gaat voelen. De lessen bevorderen ook het zwangerschapsgevoel. Door het bezig zijn met je zwangerschap en de voorbereiding op je bevalling met andere zwangere vrouwen ga je steeds meer vertrouwen krijgen in wat komen gaat. 

 

Hot Power Core Flow

hot power core

Een nieuwe uitdagende Hot-workout op onze agenda: de Hot Power Core Flow. Het is een combinatie van Hot Power Yoga, Pilates (level 3) en Gymnastics en het geeft jou de ultieme, energieke flow die je zoekt!

De lessen worden gegeven in onze door infrarood panelen verwarmde ruimte (tussen 35 en 40 graden!). De weldadige warmte zorgt ervoor dat je heerlijk ontspant, minder kans op blessures hebt en veel afvalstoffen kwijtraakt. Je komt beter in contact met jezelf en zult ervaren dat de hotlessen een weldaad voor lichaam en geest zijn.

Voor wie naast ontspanning ook actie wil en een krachtige workout zoekt, is de Hot Power Core Flow perfect: we gaan calorieën verbanden, je lichaam sterker en strakker maken en je een energieboost geven. De dynamische mix van Power Yoga, Pilates en Gymnastics zal je uitdagen een extra stapje buiten je comfort zone te zetten en er helemaal voor te gaan. Na afloop zul je je moe, bezweet, voldaan, relaxed en krachtig voelen.

“It’s going to be hard, but hard’s not impossible!” Ga jij de uitdaging aan?

Volg ons hier:

FacebookLinkedin