logo-power-yoga-mindfulness-center

logo-power-yoga-mindfulness-center

Power yoga en easy Vinyasa yoga trainingen Waalwijk

Voor mensen die in de regio Waalwijk op zoek zijn naar een fysieke uitdaging 

De yoga vormen Power yoga en easy Vinyasa yoga die ik geef in de regio Waalwijk hebben weinig tot niets te maken met zweverig zijn. Wanneer je voor Power Yoga of easy Vinyasa yoga kiest, kies je voor hard werken tijdens de lessen. Daar staat tegenover dat je na een paar weken al positieve resultaten gaat ervaren. Zo zul je merken dat je leniger wordt en je spiermassa en uithoudingsvermogen met sprongen vooruit gaan. Deze resultaten zijn het positieve gevolg van Power yoga en easy Vinyasa yoga waar de nadruk ligt op het vergroten van concentratie, (innerlijke) kracht en uithoudingsvermogen.

De aanleiding van veel mensen om voor Power yoga of easy Vinyasa yoga te kiezen zijn vaak ‘medische’ klachten. U moet dan denken aan nek, rug en schouderklachten, maar ook voor mensen met veel onrust (bijvoorbeeld piekeren) zijn deze vormen van yoga vanwege de fysieke inspanningsvormen uitermate geschikt. Deelnemers aan mijn Power Yoga en easy Vinyasa yoga lessen in Waalwijk komen er vrij snel achter, dat deze vormen van yoga meer opleveren dan alleen een afname van de klachten.

Bij Power yoga en easy Vinyasa yoga ligt de focus op adem en beweging. Op het ritme van de adem wisselen specifieke houdingen elkaar af. Het kan soms wel enige tijd duren voordat je een bepaalde houding onder de knie krijgt. En soms lukt dat bij bepaalde houdingen helemaal niet. Dat maakt helemaal niets uit. Yoga is geen wedstrijd! Het gaat er om wat jezelf voelt en ervaart! Dat maakt je sterker. Door telkens deel te nemen maak je je hoofd leeg en wordt je lichaam mooier en krachtiger.

Power Yoga en easy Vinyasa yoga doe je voor jezelf. Je zult na verloop van tijd ervaren hoe fijn het is om in alle opzichten heerlijk in je eigen lichaam te zitten. Voor informatie over het volgen van Power yoga of easy Vinyasa yoga trainingen in Waalwijk raadpleeg contact

Volg ons hier:

FacebookLinkedin