logo-power-yoga-mindfulness-center

logo-power-yoga-mindfulness-center

Mindfulness training Waalwijk voor een rustiger en zelfbewuster leven

De training in Waalwijk geeft je handvatten voor een zelfbewuster en rustiger leven

Een rustiger en zelfbewuster leven is waar veel mensen naar op zoek zijn, wanneer men te maken heeft met ziekte, tegenslag, verdriet, depressie en de hectiek van alledag. De cursus mindfulness, die ik geef aan de Wilhelminastraat 30A in Waalwijk, leert hoe ook u zich een rustiger en zelfbewuster leven eigen kunt maken.

De duur van de cursus Mindfulness bedraagt 8 weken. Om een andere levenshouding aan te kunnen leren wordt er gedurende deze 8 weken in groepsverband intensief getraind. Tijdens de mindfulness trainingen in Waalwijk leert elke cursist zich zonder meningsvorming bewust te worden van alles wat zich afspeelt in het hier en nu.

Mindfulness is ontwikkeld door Jon Kabat-Zin oprichter van de Stress Reduction Clinic in New York. Jon Kabat-Zin was als hoogleraar verbonden aan de universiteit van Massachusetts. Mindfulness is een aandachtstraining die je in staat stelt om beter om te kunnen gaan met aspecten als angst, pijn, stress en ziekte.

Mindfulness helpt je om meningen in jouw omgeving anders te interpreteren en anders met je eigen gedachten om te gaan. Ik help je bewust te zijn van jezelf en jezelf te accepteren wie je bent. Je kunt kiezen voor groepstrainingen die acht weken duren of voor een individuele training. Om van een cursus een succes te maken wordt van elke cursist inzet verwacht.

Een gemotiveerde cursist zal aan het einde van de mindfulness training ervaren, dat de kwaliteit van het leven toeneemt. Omdat men beschikt over handvatten en nieuwe vaardigheden waarmee men negatieve invloeden kan omzetten in positieve ervaringen. Voor uitvoerige informatie over het volgen van mindfulness trainingen in Waalwijk raadpleeg contact

Volg ons hier:

FacebookLinkedin