logo-power-yoga-mindfulness-center

logo-power-yoga-mindfulness-center

Hot lessen zoals Hot lessen bedoeld zijn. Geen terras verwarmers of de radiator wat hoger, nee want dat is niet echt gezond voor je. Maar infrarood panelen die speciaal ontworpen zijn voor Hot Yoga lessen. Gezonde lucht zonder stofdeeltjes.

hot yogaWil jij voelen wat een weldaad dit is voor jou lichaam. Heerlijke warmte tussen de 35 en 40 graden. Verjongend voor je huid, van binnenuit verwarmd worden, goed voor je spieren en botten. Goed voor artritis, reuma, bronchitis, astma, cara en depressie. Laat jou body/mind genieten van deze ervaring die jij niet wilt missen.

Eten en drinken is heel belangrijk, al helemaal als er een les hot yoga op de planning staat.

Eet en drink gedurende de dag voldoende. Aan te raden is om twee liter water op een dag te drinken. Kies voor lichte maaltijden en eet twee uur voor de les niks meer. Na de les moet je ook goed drinken, want je hebt veel gezweet tijdens de les.

Juiste kleding is een must. Wat draag ik tijdens mijn hot yoga? Bij hot yoga is het handig om strakke kleding aan te doen. Een sportbeha en korte broek of een top. Voor de heren een korte broek met hemd. 

Volg ons hier:

FacebookLinkedin