logo-power-yoga-mindfulness-center

logo-power-yoga-mindfulness-center

profielfoto

Hallo allemaal!

Graag wil ik mezelf op deze pagina aan jullie voorstellen: ik ben Leonie van der Linden, getrouwd, moeder én in oktober 2014 gestart met mijn Power Yoga Mindfulness Center in Waalwijk.

Na het volgen van veel studies, opleidingen en trainingen ben ik destijds met veel enthousiasme deze nieuwe uitdaging aangegaan. En wat een avontuur is het sindsdien geweest!

Ik merkte dat de opleidingen die ik heb gevolgd zoveel voor mij betekenden en mij echt een ander mens hebben gemaakt. De verrijking die ik daardoor heb mogen ervaren, is geweldig. En dat is precies wat ik ook op jou hoop over te brengen in mijn lessen en tijdens mijn workshops en coaching. Wat het mij heeft gegeven, gun ik jou ook!

Ik ben begonnen met de opleidingen voor Anatomie, Easy Vinyasa Yoga- en Power Yoga-docent bij Tonnie Goes (200 uur Teacher Training Yoga Alliance). Van haar heb ik geleerd hoe ik je kan meenemen in een meditatieve flow, die je hoofd leegmaakt en je dat voldane gevoel geeft. Mijn Yin Yoga-opleiding heb ik gevolgd bij AALO Sportopleidingen. Wat een rust en stilte ervaar je bij deze yogavorm! Aansluitend heb ik verdieping gezocht in de opleiding Ashtanga Yoga bij de Yoga Studio in Eindhoven. Heerlijk om te doen en nog heerlijker om dit in praktijk te mogen brengen!

Naast allerlei Yoga-lessen kun je bij PoYoMi terecht voor Pilates, bokszaktraining, Piloxing en Piloxing Barre, allemaal geweldige manieren om aan je lichaam en geest te werken. Ook geef ik, zowel individueel als in groepsverband, Mindfulnesslessen, waarbij ik je tools en inzichten aanreik om stabieler, krachtiger én milder voor jezelf in het leven te staan.

Inmiddels is mijn studio zo gegroeid dat ik de lessen niet meer alleen geef. Ik heb een enorm leuk team om me heen gebouwd, dat helemaal op elkaar is ingespeeld. Ieder met zijn eigen specialiteit, maar allemaal met hetzelfde enthousiasme en dezelfde spirit. Het is zo fijn om met elkaar een stukje verandering en verrijking bij mensen te zien ontstaan. Dat is waar we het met elkaar voor doen!

Wat ik heel belangrijk vind, is een ontspannen sfeer. Wij zijn een laagdrempelig center, waar iedereen welkom is. Alles is goed zoals het is en jij bent goed zoals je bent. Je kunt bij ons heerlijk ontspannen en jezelf zijn. Of je nu 1x of 4x per week komt, het belangrijkste is dat je doet waar jij je goed bij voelt. En uiteraard adviseren wij je graag welke lesvorm goed bij je past en voor je zal werken. Ons streven is dat je je thuisvoelt bij ons, geniet van de lessen en er na afloop weer helemaal tegenaan kunt.

We hebben een heerlijke loungeplek waar je na de les met anderen kunt genieten van koffie of thee. Gezellig napraten of nog even nagenieten van het cadeau dat je je body en mind zojuist hebt gegeven.

Hopelijk mogen we ook jou binnenkort verwelkomen in het Power Yoga Mindfulness Center, voor een eerste kennismaking!

Lieve groet,

Leonie

 

Volg ons hier:

FacebookLinkedin