logo-power-yoga-mindfulness-center

logo-power-yoga-mindfulness-center

Ik ben Leonie van der Linden.Leonie van der Linden

Per 1 oktober 2014 ben ik gestart met mijn Power Yoga Mindfulness Center.

Na de vele studies die ik het afgelopen jaar heb mogen afronden én de studies die ik nog aan het volgen ben, mag ik gaan starten om met mijn enthousiasme en spirit misschien jóu wel te begeleiden tijdens één van mijn lessen, trainingen, coaching of workshops.

De studies die ik tot nu toe heb gevolgd, hebben een ander mens van mij gemaakt. De verrijking die ik heb mogen meemaken is geweldig.

Er is al veel geschreven over Yoga en Mindfulness.

Tonnie Goes heeft mij geleerd wat Yoga is. Ik heb de opleidingen voor Anatomie, Easy Vinyasa Yoga- en Power Yoga-docent bij haar mogen volgen  (200 uurs RYT Yoga Alliance). Zij leerde me hoe ik jou in zogenaamde asana's kan begeleiden en je kan meenemen in een meditatieve flow. Dit zorgt ervoor dat je na afloop je lichaam écht voelt en dat je hoofd leeg is. Mijn Yin Yoga opleiding heb ik gevolgd bij de AALO, een yoga vorm die mij heeft verrast. De stilte toelaten geeft je zoveel rust. Op dit moment volg ik op nieuw een 200 uurs opleiding bij de Yoga Studio in Eindhoven, hier leer ik alles over Ashtanga Yoga. 

Als je al tijden merkt dat je eigenlijk met jezelf aan de slag moet, dan is het fijn om in een prettige en rustige omgeving je Yoga-practice te kunnen doen. Het is daarbij ook belangrijk dat je de juiste persoon treft: iemand die het op die manier overbrengt dat jij de verrijking ook echt gaat voelen. Je bent altijd welkom voor een proefles om het zelf te ervaren.

Ik geef The Ground Control HOT Pilates Mat-lessen van Debby Jenner. Hierin komen oefeningen voor die je wellicht al eens bij Aerobics, Insanity of andere workouts hebt gehad. Bij Pilates gaat het om controle over je lichaam en het uitlijnen van de oefeningen, waardoor je spieren langer worden. Hierdoor worden niet alleen de oppervlaktespieren versterkt, maar ook de dieperliggende spieren. Dit merk je aan je houding en de kracht die je romp zal opbouwen. 

Ook geef ik Mindfulness in groepsverband. Dit is voor mensen met een terugkomende depressie, een eetstoornis, een angstfobie, vaak piekeren, burn-out of chronische pijn. Ik help je, individueel of in groepsverband, door middel van oefeningen te leren accepteren wat er is. Hierdoor blijf je niet eindeloos malen over wat er allemaal nog meer is of zou kunnen zijn. Ook krijg je kennisoverdracht over hoe je geest werkt. Dit biedt je nieuwe inzichten, waardoor je mindful (stabieler en milder) in het leven komt te staan.

En dan niet te vergeten onze Piloxing en Piloxing Barre lessen, de combinatie maakt het zo leuk!

Hopelijk mag ik je verwelkomen in mijn studio, waar je na de les nog met de andere leerlingen kunt genieten van thee en koffie op een heerlijke loungeplek. Je kunt hier nog even napraten, om vervolgens thuis te genieten van het cadeau dat je je body en mind hebt gegeven.

Volg ons hier:

FacebookLinkedin