logo-power-yoga-mindfulness-center

logo-power-yoga-mindfulness-center

Verbrand snel veel vet met bokszaktraining in Waalwijk

Wil je vet verbranden, spieren opbouwen en je conditie verbeteren? Daar is bokszaktraining één van de meest effectieve oplossingen voor. Poyomi Center geeft deze training 2 keer per week. Je zult merken dat je je snel sterker voelt, vet verbrandt en spiermassa ontwikkelt. Deze training is voor iedereen geschikt: jong en oud, man en vrouw.

Een sessie bij Poyomi Center in Waalwijk

Wij werken in teams van 2. Terwijl de ene trapt en stoot, houdt de andere de bokszak tegen. De training verloopt zo effectiever: de rustmomenten die je pakt tijdens de activiteit van je trainingspartner dragen bij aan een gezonde spierontwikkeling. Bovendien geeft deze structuur de gelegenheid om van elkaar te leren en elkaar tips te geven. Zo krijg je ook de techniek sneller onder de knie.

Warming up en cooling down
Wij doen vooraf altijd een uitgebreide warming up. Dit voorkomt spierpijn achteraf en, belangrijker, ondersteunt je krachtopbouw. Je kunt veilig aan de bokszaktraining beginnen. Is de training voorbij? Dan is een goede cooling down belangrijk. We schudden alle spieren goed los, en strekken de arm-, been- en buikspieren.

Conditie
Je zult met 1 tot 2 keer per week intensief bokszaktrainen snel een betere conditie opbouwen. Dat merk je direct! Je weerbaarheid vergroot, je wordt sterker en je coördinatie raakt verfijnd. Bokszaktraining is dus voor het hele welzijn zeer effectief.

Ik wil meer informatie!

Volg ons hier:

FacebookLinkedin