logo-power-yoga-mindfulness-center

logo-power-yoga-mindfulness-center

Praktijkgerichte ADHD en ADD coaching in Waalwijk

Deze ADD en ADHD coaching in Waalwijk is ook bestemd voor partners en ouders

Ik ben de studie ADHD / ADD coach gaan doen, omdat ADHD en ADD binnen mijn gezin ook voorkomt. Na de diagnose en een doosje Medikanet was er geen professionele begeleiding meer. Dit vond ik heel vervelend. En omdat ik in de media tegenstrijdige berichten over ADHD en ADD las, ben ik gaan studeren. 

Ik wilde weten wat ADHD en ADD nu precies waren. Wat zijn de oorzaken van ADHD en ADD? Wat kun je er aan doen? Hoe kun je als gezin het beste omgaan met ADHD en ADD? Wat kun je er aan doen? Hoe kun je als gezin het beste omgaan met ADHD en ADD? Zowel uit het oogpunt als patiënt als ouder.

Omdat ik als moeder zeer gemotiveerd was heb ik de studie begin 2014 met succes af mogen ronden. Deze prachtige studie heeft voor veel nieuwe inzichten gezorgd die voor ons gezin in zijn totaliteit zeer waardevol zijn. Ik durf te stellen dat ik nu ‘alles’ weet van ADHD en ADD en dat ik mij in een bevoorrechte positie bevind. Ik kan namelijk de theorie combineren met de dagelijkse praktijk.

Het is een ernstige misvatting dat ADHD en ADD verzonnen stoornissen zijn. Dat denken in het bijzonder veel ouderen. Vroeger waren er namelijk ook drukke kinderen. Alleen de tijd is anders. Vandaag de dag is het leven veel hectischer en is het aantal ‘prikkels’ waarmee onze kinderen te maken krijgen vele malen hoger dan vroeger. Een belangrijk deel van de stoornis is het niet goed kunnen reguleren van de prikkels. En dit zorgt voor problemen.

Tijdens de ADHD en ADD coaching die ik aanbied aan de Wilhelminastraat 30A in Waalwijk kun je leren hoe je deze problemen voor een belangrijk deel kunt voorkomen. Je krijgt tijdens de coaching handvatten waarmee je verder kunt en ik geef je inzicht in hoe de stoornis tot stand komt. Dit maakt het leven een stuk aangenamer voor jou, je partner en je ouders. Voor informatie over het volgen van ADHD of ADD coaching in Waalwijk raadpleeg contact

Volg ons hier:

FacebookLinkedin